Com funcionem?

Cada dissabte durant el període escolar ens reunim als locals de la parròquia de la Puríssima (C/Capmany, 36) o als patis de l’Escola del Carme (C/Josep Renom, 37) de Sabadell.

A més a més, per colles, fem excursions i una sortida de cap de setmana cada trimestre on visitem alguna casa de colònies o terreny d’acampada i aprofitem per compartir plegats diferents activitats amb els companys i companyes de la colla de forma més intensa.

Al juliol marxem 10 dies a una casa de colònies les colles de Petits, Mitjans-1, Mitjans-2 i Grans, on tot l’esplai convivim junts i passem uns dies fantàstics envoltats de natura i amb moltes ganes de passar-ho bé. La colla de joves, les i els Esborriacs, van 6 dies de ruta per la muntanya i després s’incorporen els 4 últims dies a les colònies de tota La Trepa.

Les activitats són d’allò més diverses: algunes més esportives, tallers i manualitats, bicicletades i excursions, macromuntatges, activitats musicals, activitats culturals, entre moltes d’altres, totes pensades per als nens i adaptades a les seves necessitats.