CAP DE SETMANA FAMILIAR del 45è – La Conreria

El passat cap de setmana 7 i 8 de maig vam anar a la casa de colònies La Conreria amb tot l’esplai per tal de celebrar els 45 anys de La Trepa. Van venir les famílies i es van quedar a dormir amb nosaltres i alguns ex-monitors/es també ens van fer companyia durant els dos dies.

Al llarg del dissabte a la tarda i part de la nit cada colla va fer les seves respectives activitats, i ens ho vam passar d’allò més bé!

La colla de Petits van començar el cap de setmana rebent la visita d’un cuiner i de la seva ajudant. Aquests personatges els van explicar que havien perdut els macarrons que necessitaven per poder fer la seva recepta estrella i que els havien de recuperar el més aviat possible! La colla de Petits van decidir ajudar-los i van passar la tarda superant proves amb les quals aconseguien unes pistes que poc a poc els portaven a descobrir quin era l’amagatall dels macarrons.
A la nit, va tornar a apareixer el cuiner i la seva ajudant i els nens i nenes els van dir que havien aconseguit recuperar els seus macarrons i amb aquests van jugar al joc del macarró! Va ser tota una aventura!

A la colla de Mitjans-1 van venir uns habitants del poble de La Conre molt preocupats perquè algú els hi havia pres els seus objectes més preuats, ells sols no podien descobrir qui havia sigut així que ens van demanar ajuda. Al llarg de la tarda van anar per diferents punts de la casa parlant amb cadascun d’ells per conèixer-los millor i van fer diferents jocs i proves per grups. A la nit van aparèixer els mateixos personatges dient-nos que encara els faltaven més objectes i vam decidir ajudar-los a trobar el culpable, resulta que havia sigut l’avi i s’havia amagat al bosc! Els habitants els van agrair molt la seva ajuda i van poder recuperar tots els seus objectes!

La colla de Mitjans-II van presenciar un debat entre els grans artistes de tots els temps per decidir quina era el més polifacètic de tots. És per això que van dedicar la tarda de dissabte a convertir-se en artistes i tenir al seu repartori el major nombre de qualitats artístiques possibles. Per aconseguir-ho van haver de superar unes proves exigents i divertides!
Quan va arribar a la nit, l’autoritat ens va enxampar, van trobar les llaminadures que havien aconseguit entrar a la Conreria. Per aconseguir-les altre vegada van fusionar quatre jocs mítics per acabar jugant al BAN-MA-MICA i disfrutar de valent. Finalment els hi van tornar les llaminadures i les van compartir entre tota la colla. Va ser un dissabte magnífic.

Grans van començar el cap de setmana ajudant a uns i unes indígenes que no sabien jugar a res. Van passar la tarda fent tot tipus de relleus, competicions de punteria i una partida de pitxi. Tots i totes van demostrar les seves capacitats en tot moment i van riure moltíssim.
A la nit van rebre la visita d’unes monges que necessitaven prendre’s un antídot per curar la seva malaltia. Per tal d’aconseguir-lo, van haver de fer un circuit per parelles on havien de fer mini-proves contra cada monja per tal de poder seguir avançant i arribar a on es trovaba l’antídot. Un cop van aconseguir-lo hi va haver una super persecussió per tota la casa per tal que totes les monges rebessin una part de l’antídot per curar-se.

La colla d’Esborriacs, dissabte a la tarda, van jugar a una adaptació del clàssic joc de taula Catan. En aquest, a part de passar-s’ho molt bé jugant van reflexionar una mica sobre l’impacte ecològic d’algunes indústries que ens envolten. Dissabte a la nit, van jugar a un joc mític de nit com és el GhostBusters i és que des de la foscor els fantasmes havien de trobar als que s’amagaven.

Després de l’activitat de nit de cada colla, tot l’esplai, infants, monitors/es, ex-monitors/es i famílies, vam fer la vetllada nocturna. Vam recordar la història de La Trepa i vam deixar volar els nostres desitjos més sincers i profunds. Va ser una nit molt bonica i emotiva.

El diumenge van venir la resta de famílies de l’esplai i erem molta colla! Vam haver d’ajudar a un avi i a la seva néta per tal d’evitar que l’esplai passés al metavers. Vam fer una feina esplèndida, vam fer un lipdub emfatitzant les activitats mítiques de cada colla i així vam assegurar-nos que l’esplai seguís sent el de sempre!! Va ser un cap de setmana d’emocions a flor de pell, riures i diversió. Ens ho vam passar molt i molt bé!

Visca La Trepa i visca els seus 45 anys d’història❤️🌳