Cap de Setmana [Esborriacs] – La Farga del Montseny

Curs 2020-2021

Els dies 24 i 25 d’octubre, la colla d’ESBORRIACS, els i les joves de l’esplai, va marxar de cap de setmana a la casa de colònies La Farga del Montseny! Una casa amb un entorn preciós, molt ben cuidada i amb moltes comoditats, igual que facilitats per les mesures de seguretat arran la Covid-19.

Vam quedar ben d’hora amb les motxilles a l’esquena a la plaça Antoni Llonch. Tot seguit vam agafar el tren direcció cap a Montcada i Reixac. Vam fer un transbord i ens vam plantar a Sant Celoni per esmorzar. Després d’agafar forces vam iniciar una caminadeta cap a la casa, gaudint dels colors de tardor que el Montseny ens exposava. En arribar a la casa vam dividir-nos en grups de convivència per habitacions. Un cop fetes vam baixar a dinar.

A primera hora de la tarda se’ns presentaven dos esportistes d’elit dels EE.UU. que estaven preparant-se per una competició per tot el globus. També hi havia dues amigues del Montseny, que s’havien plantejat participar en els Jocs Tradicionals de la Vall del Montseny.

Tota la colla els va voler acompanyar tant a uns com altres. Per això, van fer una mica de les dues modalitats durant la tarda. Primer, proves ràpides d’estratègia com: bottleflips, una piràmide amb cartes, trobar objectes amagats… i seguidament Competicions grupals com: “Qué tengo en el coco”, l’stop, o el “furor”.

Va ser una tarda molt dinàmica i entretinguda, que vam poder concloure amb un bon berenar fet per les i els monis: Biquini de Nutella.

Després d’un sopar temàtic de castanyada ens van venir a visitar la Castanyera i el Marrameu! Realment estàvem molt il·lusionades de conèixer-les.

Vam anar a passejar amb elles quan, de sobte, dues criatures de l’inframón les van segrestar. Per tal de rescatar-les, vam haver de passar per una travessia dins la casa que ens va fer dubtar de si estàvem celebrant “halloween” o la castanyada, i s’hi val a dir que cada cosa és divertida a la seva manera!

A continuació, vam dedicar-nos una estona a nosaltres mateixes fent l’Estona amb Tu: un espai de reflexió, que a la nostra edat és quelcom molt necessari que no sempre tenim temps a fer.

Després ens esperava una mica de ressopó amb els i les monis per anar cap al llit.

DIUMENGE:

L’endemà ens vam despertar ben d’hora. Com que era diumenge, i és l’únic dia que a Trepa no fem exercicis matinals de gimnàs, ho vam tenir més difícil per desenganxar-nos dels llençols. Sort que els monitors i monitores ens havien preparat un esmorzar súper complet i variat, i vam agafar moltes forces.

Més tard, quan ja havíem recollit les habitacions i fet les maletes, van aparèixer 4 eminències egípcies. Aquestes persones ens van plantejar un joc per construir una piràmide per grups. Va ser un joc molt mogut, que ens va donar peu a ser originals i conèixer-nos una mica més entre tots i totes.

Finalment, després de dinar uns macarrons boníssims, vam agafar el tren de tornada cap a Sabadell. Allà va ser quan vam reflexionar sobre tot el temps que feia des que no marxàvem tota la colla de cap de setmana, i la sort i l’excepcionalitat de poder passar un cap de setmana a la natura amb els amics i amigues de La Trepa.

Esperem poder tornar-ho a fer ben aviat.

VISA ESBORRIACS I VISCA LA TREPA!

+FOTOS