Cap de Setmana [Mitjans-2] – Can Vilalta

Curs 2020-2021

Els dies 24 i 25 d’octubre la colla de Mitjans-II vam marxar de cap de setmana a Can Vilalta.

El dissabte a la tarda, just després de dinar, ens va visitar la propietària de la casa, la senyora Vilalta. Ens va explicar que la casa pertanyia a la família des de feia moltes generacions, però que no ens ho podia demostrar perquè havia perdut la fotografia de les seves avantpassades. Nosaltres vam decidir ajudar a la senyora Vilalta a trobar-la. Gràcies a tot un seguit de pistes i el nostre enginy, vam trobar un mapa que ens va permetre desxifrar on era la fotografia. En aquesta hi apareixien les primeres propietàries i treballadores de la casa.

Finalment la senyora Vilalta ens va explicar que alguna de les integrants de la fotografia havia enterrat el tresor de la família i ningú sabia on era.

A la nit van aparèixer les avantpassades de la família. Nosaltres, tot encuriosits i decidits a ajudar a la senyora Vilalta, vam veure que era la nostra oportunitat per trobar el tresor. Ens vam dividir en grups i les vam visitar una per una intentant descobrir qui i on l’havia amagat. Finalment vam posar en comú tot el que havíem descobert i els infants van enxampar la culpable, que els va dur fins a l’amagatall del tresor.

L’endemà al matí, seguint amb el fil conductor del cap de setmana, vàrem fer un COMANDO!!! Tots i totes vam suar de valent, però sobretot vam gaudir moltíssim.

Va ser un cap de setmana fantàstic on ens vam acabar de conèixer tots i totes, i, malgrat la situació que vivim, el vam gaudir com mai.

Visca Mitjans-II i Visca La Trepa!!!!

+FOTOS