Cap de Setmana [Mitjans-1] – Sant Andreu de Llavaneres

Curs 2020-2021

Els dies 24 i 25 d’octubre la Colla de Mitjans-I vam marxar de cap de setmana a Sant Andreu de Llavaneres. I, què vam fer durant el cap de setmana?

El dissabte a la tarda vam rebre la visita d’unes astronautes del planeta Trepul·lus. Havien arribat a la Terra, ja que la seva nau s’havia espatllat. Com que estaven avorrides, volien descobrir la Terra i el Sistema Solar. Els nens i nenes de la colla els vam ajudar tot fent unes proves que, un cop superades, els permetien tornar a casa. Vam acabar l’activitat amb un súper concurs de preguntes on vam poder comprovar la quantitat de coses que saben els infants de la colla!

A la nit, després de la visita de dos astronautes més, vam fer un joc per tota la casa que requeria molta memòria. Cada grup tenia una taula numerada i els infants havien de trobar dibuixos que estaven amagats per l’entorn i recordar en quina posició estaven per poder-los dibuixar a la seva taula i omplir-ne tots els seus quadrats.

L’endemà al matí vam fer diferents jocs, ja que els astronautes de Trepul·lus volien conèixer les activitats que es feien a la Terra. A partir d’aquests jocs vam aprofitar per acabar-nos de conèixer entre els infants de Mitjans-I i va ser d’allò més divertit.

Va ser un cap de setmana fantàstic que, tot i la situació actual de pandèmia, vam poder gaudir com hem fet sempre!

VISCA MITJANS-I!!!!

+ FOTOS