Bicicletada [Grans] – Castellar del Vallès

Curs 2020-2021

El dissabte 24 d’octubre, la colla de Grans vam anar de Bicicletada fins a Castellar del Vallès.

La pedalada va començar a les 10 del matí direcció l’Ermita de Togores, passant per Can Casamada i acabant a Castellar, just al peu del Puig de la Creu on vam descansar una estoneta i dinar contemplant la Mola.

Acabat el dinar, aquells que encara tenien forces es van animar a fer uns quants quilòmetres de més amb la bicicleta. La resta va aprofitar per descansar i parlar una estona fins que ens vam retrobar tots i totes per poder jugar als fantàstics jocs que havíem preparat els monitors i les monitores.

A mitja tarda, i havent recuperat les forces, vam reprendre el camí de tornada. Ara ja tot era baixada.

Va ser un dia per recordar, envoltats de natura, aire lliure i amb la millor companyia possible , la colla de Grans.

Esperem poder gaudir d’un dia com aquest ben aviat!!

VISCA GRANS!

+FOTOS