Excursió a La Salut! [Petits]

Curs 2020-2021

El passat dissabte 24 d’octubre, la colla de Petits vam passar el dia a La Salut. Voleu saber què vam fer? Doncs som-hi!

Ens vam trobar a la plaça Taulí, i des d’allà vam iniciar la marxa. Encara
endormiscats , vam caminar a molt bon ritme, parant a mig camí a
menjar-nos l’esmorzar. Però una vegada vam recuperar les forces, vam tornar a emprendre el camí.

Un cop allà, les monitores i monitors ens van deixar estona lliure, i vam jugar a «la sardina», i a»fet i amagar». De cop i volta se’ns va aparèixer una nena que estava trista perquè no sabia amb qui podia jugar, però ens en vam adonar que hi havia dues nenes més, que s’ho estaven passant d’allò més bé, i vam decidir jugar tots junts.

Vam començar jugant a «l’arbre amic» amb parelles i no vam parar de riure. Després al «matar i seure» per equips en una esplanada enorme, teníem dues pilotes i havíem de vigilar per seguir vius! Al cap d’una estona la gana començava a apretar, i vam dinar al voltant d’uns arbres molt bonics.

A la tarda, després de pair el dinar i recollir la brossa, vam jugar al «joc de les banderes» per equips. Allò sí que va ser una gran competició! Ens ho vam passar genial.

La tarda anava avançant i ja havíem de tornar, així que ens vam posar les motxilles a l’esquena, i caminant tot xino-xano vam tornar a Sabadell. Va ser un dissabte magnífic, d’aquells que recordes sempre!

Visca Petits i Visca La Trepa!

+ FOTOS