CURS 2020-2021

1r dia del curs trepenc 2020-2021🎉

Dissabte 03 d’octubre de 2020 vam començar el 44è any de l’Esplai La Trepa. Entre els nervis per les colles noves, els records de ruta i colònies amb els vídeos i l’emoció dels inicis… ha sigut un dia fantàstic!

Ens espera un curs diferent condicionat per la convivència amb la pandèmia de la Covid-19. Des de l’esplai defensarem l’activitat de lleure com un servei essencial i indispensable, sempre dut a terme de manera segura i amb les mesures higièniques pertinents.

Aprofitem per donar la benvinguda als nous nens i nenes que entren a l’esplai amb el sac de records per omplir i tot un món per descobrir. Els desitgem el millor per aquesta nova etapa a l’Esplai La Trepa.

També ens acomiadem dels monitors i monitores que deixen l’esplai aquest any, com també del grup de joves que acaba la seva etapa com a infants, agraint de tot cor la seva implicació i compromís per fer de La Trepa la realitat que podem gaudir cada dia.

Els que ara som, els que han passat i els que vindran.

VISCA LA TREPA i per molts anys!