Excursió [Mitjans-II] – Collserola

Curs 2019-20

El dissabte 15 de febrer, la colla de Mitjans-II vam anar d’excursió a Collserola. A les 09:15h del matí vam trobar-nos a l’estació de la Plaça Major per anar fins al Baixador de Vallvidrera. Allà vam agafar la coneguda com la «Ruta de les Fonts»; que com el seu nom indica, va passant per diverses fonts del parc natural, com per exemple la de Santa Bàrbara. Després de gaudir de vistes realment espectaculars, vam aturar-nos en arribar a l’ermita de Santa Creu d’Olorda, que tot i ser del s.XI té restes de construccions preromàniques! Vam dinar allà mateix i un cop feta la digestió vam reprendre la marxa per culminar la ruta circular.         

Durant els 17 km de caminada i les diverses parades vam fer aquestes fotos que esperem que us agradin!

+ FOTOS DE L’EXCURSIÓ