Excursió a la neu [Petits i Mitjans-I] – Lles de Cerdanya

Curs 2019-20

El 15 de febrer, la colla de Petits i Mitjans-I vam anar a passar el dia a la neu. Si voleu saber com ens va anar, aquí teniu més informació…

Ens vam llevar ben aviat per poder ser puntuals a la sortida dels autocars. Amb les lleganyes i les cares de son van emprendre el camí fins a arribar a Lles de la Cerdanya! Però per poder arribar on hi havia la neu vam agafar una carretereta fins que ens va portar a l’estació d’esquí.

Allà ens esperaven uns/es monitors/es de Trepa que estaven investigant quina era la millor zona per passar el dia… Vam anar a un camp de conreu tot ple de neu i vam començar a jugar! Alguns/nes ens tiràvem amb els plàstics que havíem portat, d’altres jugàvem a veure qui creava el millor ninot de neu, alguns molt atrevits feien una macro guerra de neu, i fins i tot uns altres havien creat un petit comerç de gel!

El matí va anar passant i la gana s’intensificava… Vam recollir la zona i vam anar a buscar el dinar i a canviar-nos els que estàvem més molls i molles. Uns “monis explorers” van trobar una zona perfecte per dinar junts i juntes amb vistes a la Serra del Cadí, espectacular!

Després de dinar vam poder gaudir de la neu una horeta més per després canviar-nos de dalt abaix i poder entrar a l’autocar per tornar a Sabadell. Un dissabte d’aquells per recordar, amb molt bona companyia! Visca Petits, visca Mitjans-I i visca La Trepa!

+ FOTOS DE L’EXCURSIÓ