Excursió [Petits] – La Salut

– dissabte 4 de maig del 2019 – (3r trimestre) –

El passat dissabte 4 de maig la colla de #Petits vam anar d’excursió a La Salut, a Sabadell. Per això els infants van agafar les motxilles i les xiruques i van començara caminar tot cantant #HasDeCaminar

🎶

Quan vàrem arribar vam fer jocs com el mataconills, el pi i el pistoler. Després d’això vam dinar i compartir l’aperitiu entre tots i totes. Acabat el dinar els/les monitors/es ens van explicar una activitat on havíem d’ajudar al rei del desert a trobar una caixa amb menjar. Per fer-ho havíem de seguir una sèrie de pistes escampades per La Salut i fer unes proves. Un cop aconseguit i trobada la caixa, a l’obrir-la vam trobar-hi la famosa recompensa!

🍭

Havent ajudat al rei del desert i havent obtingut la recompensa ens va donar l’energia per encarar la tornada cap a Sabadell. Va ser un dia FANTÀSTIC!

+ FOTOS