Cap de Setmana [Esborriacs] – Sant Marçal

-dissabte 4 i diumenge 5 de maig del 2019 – (3r trimestre) –

El passat cap de setmana la colla d’Esborriacs vam marxar de cap de setmana a Sant Marçal, població situada al Penedès. Envoltats/des de vinyes i un paisatge idíl·lic vam poder fer 48 hores de cohesió gaudint del grup.

Al llarg de la tarda vam començar a repartir-nos les diferents tasques per tal de fer front a la preparació del torneig esportiu de la colla d’Esborriacs, el qual ens servirà per poder finançar la ruta de l’estiu. Tanta estona pensant en la logística del torneig ens va fer entrar gana. Vam dinar unes tapes provinents del País Basc per tal de recuperar forces. A la nit vam fer un joc d’intriga per l’interior de la casa i vam passar tots/es una por molt emocionant.

L’endemà, sota un sol radiant, la colla d’Esborriacs vam fer una activitat relacionada amb la societat real i tot allò que ens incumbeix en el dia a dia. D’aquesta manera vam prendre consciència de la importància de la lletra petita a l’hora d’acceptar compromisos i la confiança que ens tenim entre uns i altres.

La colla d’Esborriacs encara el nou curs ple d’energia i amb ganes de menjar-se el món!

Seguim construint el camí!