Mamma Mia [Mitjans-II] – Teatre

– Dissabte 6 d’abril del 2019 – (2n trimestre) –

3,2,1..OBRIM TELÓ

El passat dissabte dia 6 d’abril la colla de Mitjans-2 finalment va representar l’obra que haviem treballat tant i tant temps.

Doncs sí, MAMMA MIA va veure la llum aquella tarda de dissabte, però això no comença aquí, així que us ho explicarem tot al detall:

Vam quedar tots i totes ben d’hora al matí del dia de l’estrena. Preparats i preparades amb les disfresses i el paper ben après, els/les monitors i monitores ens van explicar el funcionament del dia. Vam començar per assajar i donar els últims retocs als balls. Més tard, vam començar a posar a l’escenari aquelles escenes que portàvem treballant setmanes anteriors. Al migdia vam fer una pausa per dinar i després vam fer l’assaig general.

Els nervis estaven a flor de pell. En un tancar i obrir d’ulls ja ens trobàvem obrint el teló…. per la primera escena… tercera… cinquena… setena, i ja sonaven els aplaudiments del públic mentre es tancava el teló!!! Qui ens ho havia de dir que després de tanta dedicació passaria tot tan ràpid.

I així és com una vegada més la colla de Mitjans-II tanca el segon trimestre deixant el llistó cada cop més alt.

I ara què?… doncs els nens, nenes, monitors i monitores vam poder descansar durant aquesta setmana santa, i ara ja ens trobem a punt de començar el tercer i últim trimestre d’aquest curs, i sobretot, sense baixar el ritme de Trepa i més Trepa.

VISCA LA TREPA I VISCA MITJANS-2!

+ FOTOS