Colònies de Setmana Santa [Grans] – Erill La Vall

13, 14, 15 i 16 d’abril del 2019 – (Setmana Santa) –

La colla de Grans va anar a passar uns dies a la casa de colònies la Borda Vidal, a Erill la Vall. Uns dies per poder desconnectar al bell mig de la muntanya on érem només nosaltres.

Just arribar a la casa vam fer l’activitat de Chronos, la qual mitjançant l’estratègia cada grup havia d’aconseguir que el seu cronòmetre no arribés a zero. L’endemà ens van llevar uns/es excursionistes que recomanaven anar a fer una excursió pel Parc Nacional d’Aigüestortes a l’Estany de Sant Maurici. Vam seguir les recomanacions i ens hi vam passar tot el dia. Finalment ens va sortir una excursió de 24km!!

A l’equador de les colònies vam anar a fer l’activitat especial de les Setmanes Santes trepenques. En aquesta ocasió, RÀFTING! Ens van acompanyar fins a la capital de la comarca i vam estar fins a 2 hores remant de valent per la Noguera Ribagorçana.

A la tarda es van presentar a la casa tres filòsofs/es que venien a presentar-nos la segona edició dels jocs de la psicomotricitat gruixuda, els quals consistien en un seguit d’esports de competició per equips. Finalment, dimarts matí vam fer un joc de pistes. Estàven repartides per tot el poble. Un cop les trobàvem havíem de superar un repte.

Han sigut uns dies impressionants que ens han ajudat a conèixer-nos més entre nosaltres i començar el 3r trimestre de la millor manera.

#SomElsGrans #LaTrepa #SiSiSiGrans

+ FOTOS