Campaments de Setmana Santa [Esborriacs] – Queralbs

– 13, 14, 15 i 16 d’abril del 2019 – (Setmana Santa) –

Aquesta Setmana Santa la colla d’Esborriacs vam marxar quatre dies de Campaments. Envoltats/des de natura a un terreny d’acampada proper al poble de Queralbs. Preparats i preparades pel que seria una experiència única acompanyada de fred, sol, pluja i moments per recordar.

Vam comptar amb l’ajuda de dos fantàstics intendents ex-monitors: l’Aleix Carbonell i l’Albert Venero, que ens van ajudar amb tota la logística i ens van cuinar els diferents àpats al llarg de tota l’estança.

Només arribar al terreny ens vam instal·lar: muntant les tendes, les carpes, la cuina… tot gaudint del paisatge que veuríem durant els campaments i que s’acabaria convertint en casa nostra al llarg de la Setmana Santa.

Aquests dies van ser en si una constant novetat. Per la colla, per l’esplai… també eren noves les activitats. Els/les monitors/es ens van presentar la nova i en un futur esperem que activitat mítica de la colla d’Esborriacs anomenada “SOUND ON”, molt ben rebuda per a tothom i amb ganes de mantenir-la i millorar-la.

Per si no en teníem prou l’endemà ens vam posar les botes per visitar la vall de Núria amb l’objectiu de trobar neu i les previstes baixes temperatures.

Tot i el que portàvem a l’esquena, teníem ganes de més. Sense por al fred ens vàrem aventurar a fer un trekking aquàtic al llarg del Freser, riu que passa al voltant de la població de Queralbs. Amb més de 5 salts d’aigua i 1 km de recorregut, la colla es va posar els neoprens i vam descendir fins a arribar al final del riu on ens esperava un pica-pica per recuperar forces.

Tot i el ritme frenètic d’aquests dies, no hi van poder faltar els moments per pensar en el grup, l’esplai i en un/a mateix/a. Junts i juntes, vam poder observar que per molts entrebancs que ens trobem al davant, si ens mantenim units i unides, al final, tot anirà bé…

LA COLLA D’ESBORRIACS

+ FOTOS