Excursió [Petits + Mitjans-I] – Santa Fe del Montseny

– Dissabte 16 de febrer del 2019 – (2n trimestre) –

Com ja és tradició al 2n trimestre les colles de Petits i Mitjans-I anem plegades d’excursió. Normalment alternem un any a la neu i l’altre fem una excursió al bosc. Aquesta vegada hem anat d’excursió a Santa Fe del Montseny, amb les motxilles, les xiruques i el fulard. 


Un cop allà ens hem trobat uns personatges d’allò més curiosos. Una buscatresors i el seu ajudant. Tenien el mapa d’una relíquia dels Ibers, els antics habitants de la Península Ibèrica. El problema era que una nit algú els va agafar el mapa i no saben on és tresor. Per tal de recuperar-lo i esbrinar qui era el lladre del mapa la buscatresors va decidir organitzar una expedició amb gent de tot arreu. Els infants hem hagut d’anar pel camí delimitat on ens hem anat trobant personatges sospitosos que formaven part de l’expedició. Cartògrafs, guardes forestals i altres. D’ells/es hem hagut d’extreure’n informació fent-los preguntes i resolent els reptes que ens proposaven.


Al final, amb la col·laboració de tots els infants han descobert qui havia agafat el mapa. Ha resultat ser l’ajudant de la buscatresors, un dels dos personatges que ens havien encarregat buscar-lo. Ens ha dit que ho ha fet per tal de protegir aquest tresor, ja que pensava que si algú el descobria voldria anar a trobar-lo, robar-lo i vendre’l.


Després de tota la investigació, els infants de les dues colles hem acabat l’excursió cantant i jugant amb la neu que hi havia pels vorals del camí. 

Ens ho hem passat d’allò més bé i ara ja ens coneixem molt millor entre colles. 


SI, si, si, TREPA! 

+ FOTOS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.