Cap de Setmana de Mares i Pares [La Trepa] – Vilanova de Sau

– Dissabte 9 i diumenge 10 de març del 2019 – (2n trimestre) –

La Trepa vam viure un dels moments més especials del curs. El cap de setmana de Mares i Pares.

Aquests dos dies són el primer contacte que tenim amb la casa de colònies on anirem els 10 dies de juliol. Dissabte vam marxar les colles de Petits, Mitjans-1, Mitjans-2 i Grans amb els autocars. Un cop allà vam fer un dinar col·lectiu i després vam començar a descobrir l’entorn que ens envoltava. Els/les monitors/es de cada colla tenien preparades les activitats de tarda i nit per tal que els infants gaudissin fent cohesió i treballant en grup.

En repassem una mica el seu contingut:

PETITS vam gaudir d’una competició que ens havien preparat els Déus de les civilitzacions més importants de la història: els maies, els egipcis, els pirates, els romans, els grecs i els vikings. L’última prova va ser un macro joc de les banderes!

MITJANS-1 vam haver de crear una estratègia per aconseguir el millor refugi i salvar la humanitat del canvi climàtic. Al vespre vam buscar ingredients pel bosc amb l’objectiu d’acabar fent una poció per un druïda de vam conèixer. Vam aconseguir tot el que ens vam proposar!

MITJANS-2 vam assumir el repte de competir amb grups per saber qui eren els més ràpids desxifrant pistes. A la nit vam celebrar els NightGames’19 fent diverses proves amb música a la foscor.

GRANS ens vam empapar de tota la informació necessària sobre el terreny de Vilanova de Sau. Vam haver de fer algunes proves i les vam superar amb èxit! A la nit, sota les estrelles, vam ajudar a uns personatges a trobar un antídot per curar-los. Els vam ajudar de bon grat!

Diumenge va ser el gran dia. Des de Sabadell, les famílies de l’esplai i la colla de joves (Esborriacs), van venir a la casa de colònies per veure i comprovar el magnífic espai de Vilanova de Sau, en aquesta ocasió.

Aquest dia també va anar acompanyat d’una mega activitat conjunta on les famílies prenien el paper protagonista. Va fer molt bon dia i ens ho vam passar d’allò més bé!

Aquí teniu un recull dels millors moments…

VISCA LA TREPA!

+ FOTOS