Excursió [Mitjans-II] – Tibidabo

-Dissabte 16 de febrer del 2019 – (2n trimestre)

El passat dissabte dia 16 de Febrer els infants de la colla de Mitjans-2 ens vam llevar molt d’hora per emprendre camí direcció a, ni més ni menys que al famós i emblemàtic Tibidabo.

Carregats/des amb les motxilles a l’esquena vam començar l’excursió des de Sant Cugat. Més tard, ja vam entrar dins el bosc per seguir amb la caminada. Qui diria que aquell lloc que veiem des de lluny seria on finalment dinariem!
Va ser una caminada bastant extensa, però tot xerrant amb els altres companys i companyes en un tres i no res ja es trobavem a tocar de la muntanya russa.

A l’arribar al Tibidabo vam dinar envoltats i envoltades d’unes vistes més que privilegiades. En acabar de dinar, vam tenir temps lliure per estar pel parc i descobrir els racons més inhòspits.

Finalment es van tornar a carregar les motxilles a l’esquena per emprendre camí, aquest cop, de tornada. Un cop a Sabadell estàvem una mica cansats i cansades però amb un somriure d’orella a orella després d’haver passat un dia a la natura amb tota la colla.

+ FOTOS

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.