Cap de Setmana PETITS __ 24 i 25 de novembre de 2018

El cap de setmana del 24 i 25 de novembre la colla de PETITS vam anar de cap de setmana a la Farga del Montseny. En aquell entorn vam poder gaudir de la natura, dels animals de la granja i de les activitats que els i les monitores van preparar. També, gràcies a aquest cap de setmana, la colla es va conèixer millor i tothom va gaudir moltíssim!
A més, vam fer una petita excursió per anar de l’estació de tren a la casa. Al més pur estil ruta d’@esborriacs , amb les motxilles ven carregades d’eufòria i d’il·lusió, encaràvem el cap de setmana. Al tornar eren plenes de records i bons moments! #petits #esplailatrepa #capdesetmana 

+ FOTOS

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *