Cap de Setmana [Petits] – La Farga del Montseny

-Dissabte 24 i diumenge 25 de novembre del 2019 – (1r trimestre)

El cap de setmana del 24 i 25 de novembre la colla de PETITS vam anar de cap de setmana a la Farga del Montseny. En aquell entorn vam poder gaudir de la natura, dels animals de la granja i de les activitats que els i les monitores van preparar. També, gràcies a aquest cap de setmana, la colla es va conèixer millor i tothom va gaudir moltíssim!
A més, vam fer una petita excursió per anar de l’estació de tren a la casa. Al més pur estil ruta d’@esborriacs , amb les motxilles ven carregades d’eufòria i d’il·lusió, encaràvem el cap de setmana. Al tornar eren plenes de records i bons moments! #petits #esplailatrepa #capdesetmana 

 

+ FOTOS

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.