Cap de Setmana [Mitjans-II] – Mas Banyeres (Centelles)

-Dissabte 20 i diumenge 21 d’octubre del 2019 – (1r trimestre)

Els passats 20 i 21 d’octubre la colla de Mitjans- II va marxar de cap de setmana a la casa de colònies Mas Banyeres, situada a Centelles.

Allà els nens i nenes van poder gaudir de dos dies màgics i intensos en un entorn únic i ple de natura. Vam quedar molt i molt d’hora el dissabte al matí per començar a fer camí direcció a la casa on passaríem tot el cap de setmana. Després d’explicar-nos mil històries i jugar a múltiples jocs al tren, vam començar a caminar per arribar a la casa.

Dissabte a la tarda vam ajudar a uns icònics exploradors que ens demanaven ajuda per tal de trobar un tresor amagat, va ser tot un èxit!

A la nit, els nens i nenes es van fer passar per fantasmes i caça fantasmes… i tot a les fosques!

L’endemà, diumenge, van poder cooperar en equips i endinsar-se a les més cèlebres civilitzacions de tota la història de la humanitat i fer jocs típics de les mateixes civilitzacions!

Finalment, amb la motxilla a l’esquena i una mica cansats i cansades van tornar cap a Sabadell, però amb la sensació d’haver passat un super cap de setmana coneixent a nous i noves companys i companyes i amb un plegat de moments únics que afegirem al sac de records que cada vegada es fa més i més gran.

Visca Mitjans – II!

DSCN0169_opt
DSCN0168_opt
DSCN0158_opt
DSCN0156_opt
DSCN0150_opt
DSCN0133_opt
DSCN0113_opt
DSCN0069_opt
DSCN0049_opt
DSCN0031_opt
DSCN0021_opt

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.