Mitjans – II va sobre rodes!

Aquest passat dissabte, la colla de Mitjans-II vam viure una aventura per recordar. La colla va coronar Castellà del Vallès a sobre les dues rodes.

L’energia i les ganes de pedalar ens van acompanyar al llarg de tota l’excursió.  I és que vam enfilar el riu Ripoll i no vam parar fins que vam trobar-nos Castellar als nostres peus. Un cop complert l’objectiu d’arribar a la plaça més alta del poble, vam dinar per recuperar forces i vam fer una munió de jocs abans de tornar cap a Sabadell.

El que no sabíem és que al llarg de la tornada, tindríem una acompanyant que no ens deixaria fins arribar a casa. I si, aquesta acompanyant va ser la pluja. Des del primer minut de la tornada fins a l’arribada va fer acta de presència transformant la bicicletada en una aventura plena de fang i de rius desbordats.

Tot i així, la colla de Mitjans-II va culminar la bicicletada de manera excel·lent però d’allò més remullats. Ara només cal recuperar forces i encarar aquest final de trimestre amb moltes ganes i esperant les desitjades colònies!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.