Concurs Cultural a [Mitjans-II] – «El trencaclosques més savi»

El passat dissabte 12 de maig, la colla de MITJANS-2 vam fer un concurs cultural d’allò més divertit i especial. El concurs consistia a respondre preguntes de diferents categories i maneres de contestar-les, tot potenciant el treball en equip i la cohesió com a colla de l’esplai.

L’objectiu principal de la tarda era contestar el major nombre de preguntes correctament per tal d’aconseguir el màxim nombre de peces d’un trencaclosques. Quan vam acabar el concurs, vam fer el recompte dels punts i a cada grup se’ls hi va donar algunes peces del puzle segons punts que havien fet. Seguidament, ens vam ajuntar tots els grups i vam unir les peces creant una fotografia de MITJANS-II on hi sortíem tots i totes.

En acabar l’activitat tant els infants com els monitors i monitores vam arribar a la conclusió tot reflexionant, que entre tots i totes fem possible la colla i que tothom és indispensable per crear aquest vincle tan bonic que ens dóna la colla i l’esplai.

Per si no en teníem prou…. ja vam avisar que era hora de començar a inflar les rodes de les bicicletes, ja que, el dissabte vinent…. marxem de BICICLETADA!!!!!!

Fins a la setmana vinent!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.