M-II representa GREASE!

El passat dissabte 17 de març, la colla de Mitjans-II va tancar el trimestre de la millor manera possible. I és que després de dues setmanes molt intenses sense parar d’assajar els nens i nenes van representar l’obra de GREASE amb una gran assistència de la resta d’infants de l’esplai i del suport incondicional de les famílies dels petits actors i actrius.

Va ser una obra marcada per la música més autèntica dels 50’s, amb vestimenta de l’època, llargues cabelleres  i “tupès” plens de gomina. Acompanyada d’humor i ganes de reviure un dels musicals més representatius del món cinematogràfic.

Des de l’equip de monitors i monitores volem felicitar als petits artistes que van fer possible la gran posada en escena abans d’encarar la recta final de curs.

Bona setmana Santa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.