MITJANS-II d’excursió al Puig de la Creu

Dissabte 17 de febrer la colla de Mitjans-II vam decidir coronar el Puig de la Creu. Tot i les diverses previsions meteorològiques, que en algun moment van fer perillar la sortida, el dia ens va somriure amb un sol radiant.

 
Un grupet de valents i valentes vam llevar-nos ben d’hora, ens vam posar les xiruques i vam enfilar des de Castellar. Caminant a ritme de guitarra i canterelles en pocs minuts ja érem dalt el turonet.
 
Un cop vam arribar al punt més alt de l’excursió per gaudir de les vistes, envoltats de natura i tranquil·litat, vam decidir baixar i completar la matinal excursionista. El dinar el vam fer al peu del turó, en un parc de Castellar del Vallès. Després d’una estona de temps lliure els monitors/es ens van plantejar unes activitats que vam gaudir moltíssim. 
 
Una excursió curta però intensa. Els pocs que érem anàvem carregats d’energia i bon rollo. Vam poder parlar amb tothom i enfortir els ponts que ens uneixen com a colla. Abans de marxar vam cantar l’himne, però encara l’hem de practicar una mica…sempre ens equivoquem amb l’ordre de les estrofes o ens n’oblidem alguna! 
 
Un gran dia! Esport i bona companya en sintonia.
 
Ah, i no us oblideu d’una cosa… La colla ja comença a moure’s a ritme dels anys 50 i es prepara per representar la super obra de GREASE!!! A partir d’ara no pararem d’assajar perquè el dissabte 17 de març, just d’aquí a un mes, ho tinguem ben preparat per fer un gran espectacle.
 
Esperem veure-us entre el públic a l’auditori de l’escola del Carme! 
 
La colla de Mitjans-II us envia una forta abraçada.
IMG_8599_opt IMG_8607_opt

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.