CAP DE SETMANA M-I

Els Mitjans-I hem marxat de cap de setmana i hem passat junts dos dies plens de màgia i emoció! Només arribar hem rebut la visita del Cosmos i la Maièutica, els organitzadors d’una societat anomenada ‘Physis’. Ells ens han separat en 4 faccions que des d’un principi ens han dit que eren inseparables. A la tarda hem descobert el Joc de l’Arkhé, que ha estat perfecte per pensar,  córrer i passar-ho d’allò més bé durant una bona estona. Després de sopar hem ajudat al Cosmos, que estava infiltrat a la organització, a esbrinar el secret que amagaven els caps de ‘Physis’. Ens hem infiltrat a la seva reunió i els hi hem pres la caixa que estaven intentant obrir. L’endemà al matí, després de realitzar jocs tradicionals per a ajudar a dos germans a desenganxar-se dels dispositius mòbils, ha tornat a aparèixer en Cosmos. Amb ell hem obert la caixa, que hem pogut desbloquejar trencant les faccions i jugant plegats. A dins hem trobat una carta felicitant-nos per haver sabut ajuntat totes les faccions. A mé a més ens han deixat un regal: les obres de teatre!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.