EXCURSIÓ PETITS 21/10

El passat dissabte 21 d’octubre la Colla de Petits vam anar d’excursió! I és que, ben d’hora ben d’hora, a un quart de nou, les famílies començaven a arribar amb els infamts, un xic adormits, i els monitors/es amb moltíssimes ganes d’acabar de conèixer a tots els infants… Així doncs, què millor que una excursió per despertar-nos, tenir contacte amb la natura i gaudir de tota la colla junta?

Així que la Vallesana ens va recollir, i ja de camí cap a Castellar del Vallès, es començaven a despertar els primers infants al ritme d’himnes i cançons! Un cop vam arribar al camps base, al Pla de la Bruguera i ja tots desperts, vam esmorzar acompanyats d’animals de tota mida. Un cop carregades les piles, era hora de fer el primer pas… Així que amb il·lusió vam començar l’excursió a tres quarts d’onze!

Vam passar per llocs ben inhòspits, on la flora i la fauna eren els protagonistes. Fent camí ens vam trobar amb un munt de cavalls de tots colors i mides. Així que quan menys ens ho esperavem, ja tornavem a ser al punt d’inici amb les panxes buides. Sort dels entrepants, tuppers, patates, olives, festucs, refrescos i que no hi falti mai l’aigua; que sinó, de ben segur que no podríem haver fet el munt de jocs que vam fer després!

En fi, que els monitors i monitores estem molt contents i orgullosos d’uns nens i nenes que per molt que van caminar i van suar, tots i cada un d’ells van tirar i tirar.

Visca La Trepa i visca la Colla de Petits!

IMG-20171026-WA0003 IMG-20171026-WA0002 IMG-20171026-WA0004 IMG-20171026-WA0005 IMG-20171026-WA0006 IMG-20171026-WA0001

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.