ACAMPADA M-II

El cap de setmana passat….. La colla de nens i nenes de Mitjans-II vam marxar d’acampada als terrenys de la Busqueta, per conviure envoltats de natura i de bon ambient. Va ser un cap de setmana amb molt bon temps on vam sobreviure a les dures condicions que representa viure en mig de natura i dormir sota unes teles anomenades tendes.... Els nens i nenes van jugar al clàssic joc de l’acampada de la colla tot descobrint l’entorn i desenvolupant les habilitats més exploradores i muntanyenques de cadascú. A la nit vam sobreviure a un atac zombie on tota la colla vam lluitar junts per poder-los guanyar. Sense tenir temps per recuperar la respiració vam descobrir que si tots treballem junts, ens cuidem, ens respectem i ens estimem, tot és més fàcil. Després d’una nit tranquil·la sense cap visita inesperada d’algun porc senglar o algun altre animal perillós, vam encarar el diumenge tot aprenent diverses professions, posant-nos en la pell d’aquestes i exercint oficis des de pintors, lluitadors, ballarins, cantants i periodistes. Va ser un cap de setmana ple de moments divertits, d’experiències noves i de moments molt especials. L’acampada és única i tots els infants i monitors/es la vam gaudir al màxim. Ens veiem el dissabte següent!!! Visca LA TREPA! Equip de monitors i monitores de M-II. Imagen 2 Imagen 1  

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *