ACAMPADA M-II

El cap de setmana passat…..

La colla de nens i nenes de Mitjans-II vam marxar d’acampada als terrenys de la Busqueta, per conviure envoltats de natura i de bon ambient.

Va ser un cap de setmana amb molt bon temps on vam sobreviure a les dures condicions que representa viure en mig de natura i dormir sota unes teles anomenades tendes…. Els nens i nenes van jugar al clàssic joc de l’acampada de la colla tot descobrint l’entorn i desenvolupant les habilitats més exploradores i muntanyenques de cadascú. A la nit vam sobreviure a un atac zombie on tota la colla vam lluitar junts per poder-los guanyar. Sense tenir temps per recuperar la respiració vam descobrir que si tots treballem junts, ens cuidem, ens respectem i ens estimem, tot és més fàcil.

Després d’una nit tranquil·la sense cap visita inesperada d’algun porc senglar o algun altre animal perillós, vam encarar el diumenge tot aprenent diverses professions, posant-nos en la pell d’aquestes i exercint oficis des de pintors, lluitadors, ballarins, cantants i periodistes.

Va ser un cap de setmana ple de moments divertits, d’experiències noves i de moments molt especials. L’acampada és única i tots els infants i monitors/es la vam gaudir al màxim.

Ens veiem el dissabte següent!!!

Visca LA TREPA!

Equip de monitors i monitores de M-II.

Imagen 2 Imagen 1

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.