Concurs fotogràfic!

Estimades famílies trepenques,

Amb motiu del 40è aniversari hem organitzat un concurs fotogràfic amb el hashtag oficial: #fulardtrepenc.

 

En què consisteix?

Per participar cal enviar una fotografia amb el fulard de l’esplai al correu: concurstrepenc@gmail.com. Podeu enviar qualsevol tipus de foto: menjant, de vacances, amb la família, anant d’excursió… és molt important que el fulard sigui visible i formi part del tema principal de la fotografia. IMPORTANT: cada participant només podrà presentar una foto a concurs i la data límit és el dia 27 de maig

Es valorarà l’originalitat, el sentiment d’esplai, la composició de la imatge… per tan, rumieu bé quina foto enviareu.

 

Com funcionarà el sistema de votacions?

El concurs es dividirà en dues parts:

Votació popular: Totes les fotografies que ens feu arribar mitjançant el correu electrònic seran sotmeses a una votació popular a la pàgina web oficial de l’esplai. Aquest procés de preselecció està obert a tothom. Les imatges més votades passaran a la següent fase.

Jurat: L’equip d’experts en fotografia de l’esplai la Trepa, mitjançant una metodologia rigorosa triarà, de les imatges amb més vots, quina serà la guanyadora.

 

El concurs finalitzarà al 27 de maig. Totes les fotografies enviades posteriorment a aquesta data no seran vàlides. El guanyador/a serà premiat a principis de juny en un esdeveniment molt important per l’esplai.

 

Esperem que estigueu animats a retratar moments amb el fulard,

Molta sort!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.