La trajectòria de grans!

En la següent publicació podrem veure la trajectòria de la colla de grans, en diferents activitats que han anat fent durant tot l’any.

Els de GRANS  havien d’anar el 22 i 23 d’octubre d’acampada, però com que hi havia grans probabilitats de pluja, van acabar anant de cap de setmana a l’Eurostage i van dormir en bungalows!! S’ho van passar d’allò més bé!!!

Bungalows

El 30 i 31 d’octubre els de la Colla de Grans van estar venent castanyes, pastissos, magdalenes i croissants sense parar per poder recaudar diners per setmana santa, molt bona feina!!!

Grans Castanyada

La colla de GRANS el 12 de novembre va realitzar una sèrie d’esports i van acabar fent Zumba!!! Cal dir que ballen millor que els monitors…

Grans Zumba

Els nens i nenes de GRANS van pujar el Montcau i la Mola tot passant per la colla Simanya el 21 de gener amb un vent de pel·lícula! Són molt valents!!

Grans Moncau la Mola

El 5 de febrer La Trepa va fer la cursa solidària i els de GRANS la van fer amb molta energia!!

Grans Cursa solidària

L’11 de febrer va ser un dissabte 100% trepenc pels nens i nenes de grans, van fer unes proves d’accés per formar part del Cornell College. Van sopar plegats i se’n van anar a veure l’obra de Castle School.

Grans sopar 1

El 25 de febrer van realitzar l’esdeveniment més esperat de l’any…. El comando de la UAB!! Tot i perdre’s una mica i acabar baldats, s’ho van passar d’allò més bé i van descobrir el seu esperit aventurer.

Grans comando UAB

Seguint la dinàmica trapenca que portaven, el següent cap de setmana, l’11 i 12 de març, va marxar tot l’esplai junt. Durant la tarda, la colla de Grans es va dividir en grups i van crear diferents idees, funcionaments, logos i himnes per un possible esplai inventat. Al matí del diumenge vam gaudir conjuntament de la súper activitat conjunta que havien preparat els monitors/es.

 Grans finde de pares 3_opt

Grans finde de pares 1_opt

Grans finde de pares 2_opt

I pròximament….. els de grans marxaran de setmana santa! Quins nervis!

 

 

 

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.