Excursió conjunta de Petits i Mitjans-1

Ja podem dir que les dues colles amb els infants més jovenets de La Trepa, ja són tots uns Jornets, ja que el passat 4 de març, la colla de mitjans 1 i de Petits, van anar plegats al Montseny!!

9:00 Bon dia nens i nenes!!

I és que anar tan lluny sempre comporta sortir d’hora! Per tant a les 9:00 en punt, els infants ja estaven fitxant per pujar a l’autocar i explicar les mil i una anècdotes de la setmana, alhora que els pares i mares posaven els últims abrics, jerseis, guants i bufandes a les motxilles dels seus fills.

10:30 Arribada al Camp Base

Vam arribar al Camp Base del Montseny a l’hora prevista (Càmping Fontmartina). I tocava escoltar les indicacions dels monitors/es, ja que la travessa estava al caure… Després d’esmorzar i haver rebut les pautes de l’excursió, vam dividir les colles en 5 grups de 10 infants.

11:15 Sortim a l’aventura…

Un cop repartits els nens i nenes, tocava emprendre la marxa! Així que vàrem anar sortint cada grup en una diferència de dos minuts, per poder complir una sèrie de missions i objectius que els monitors i monitores van preparar per veure les nostres habilitats d’excursionistes.

13:00 Fi de la caminada, el dinar saluda!

Després de fer algunes representacions i ensenyar unes “supermega representacions” preparades durant la travessia, era l’hora de dinar. Els dinars, feien una pinta esplèndida, estava tot boníssim!

14:30 No en tenim prou, hora lliure!

Tan bo que era el dinar, en menys d’una hora ja estàvem muntant cabanes, jugant, xerrant, fent massatges, etc, UN NO PARAR! Aquesta hora, els monitors vam poder observar com els grans i els petits s’ajudaven, reien, es relacionaven i s’ho passaven d’allò més bé. Els monitors i monitores ens quedem amb unes sensacions molt positives de cara colònies, on tots els infants estaran 10 dies les 24 hores del dia compartint experiències, i que ara per ara tenim la garantia d’una excel·lent convivència!

16:00 Piles esgotades, cap a Sabadell

Tres minuts, aquest és el temps que vam necessitar per sentir els primers roncs! Tot i que sempre hi ha els que volen una mica més, la meitat de l’autocar en un tancar i obrir d’ulls (literalment) ja es trobaven a Sabadell. Tot i arribar mitja hora abans, els primers pares i mares no van tardar en arribar. Ja que en una mica més d’una hora, tots els monitors i monitores ens quedàvem sense nens i ens trobàvem a casa amb un somriure d’orella a orella.

Una excursió, on vam treballar diversos aspectes com el respecte a la natura, relacionar-nos amb nens i nenes de l’altre colla o despertar l’esperit excursionista. Va sortir  tot rodó! Els monitors i monitores estem molt contents del funcionament general. Tot i tenir algun remordiment sobre el clima que se’ns plantejava o si els nens reaccionarien bé davant el dia en general, sabíem que no podia sortir malament. Però la veritat que va superar les expectatives!

Visca La Trepa, visca Petits i visca Mitjans 1!!!!!!

Excursió petits i mitjans 1

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.