M-II! Excursió pre-cursa

El cap de setmana del 4 i 5 de febrer, La Trepa va tenir un esdeveniment d’allò més important del 40è aniversari, la cursa. La colla de Mitjans-II, com que no en tenia prou, va decidir entrenar-se amb una excursió a la Mola només a l’abast dels més excursionistes i amants de la muntanya. El fred i el fort vent no van impedir que la colla fes el cim. Un cop a dalt, els nens i nenes de la colla van haver de fer un seguit de fotos encarregades per un reporter d’allò més pintures que es van trobar per la muntanya. Una vegada dinats i amb les forces recuperades van cantar unes cançons d’allò més trepenques per entrar en calor i tot seguit van fer camí cap a Sabadell. Però el millor, és que això només havia fet que començar…

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.