CURSA POPULAR SOLIDÀRIA 40è ANIVERSARI

El Grup d’Esplai la Trepa, és un esplai que forma part del MCECC (Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans) i i que des de ja fa 40 anys educa en el lleure a nens i nenes dels 7 als 15 anys.

Aquest curs, en motiu de la celebració del 40è aniversari, hem organitzat una cursa popular solidària pel pròxim dia 5 de febrer de 2017, al Parc Catalunya de Sabadell a les 10:00h.

Tots els beneficis obtinguts a l’esdeveniment aniran destinats a Pallassos sense fronteres. En el present, estan posant especial atenció a la infància refugiada que arriba a Europa, i és aquí on la nostra cursa centrarà els beneficis. Per a més informació podeu consultar la seva pàgina web: http://www.clowns.org/ca

Es tracta d’una cursa popular, és a dir, oberta per a tothom, petits i grans. Hi haurà dos recorreguts diferents: per als més petits de 800 metres i per als adults de 5 km. El preu de la inscripció és de 7€, i inclou samarreta, aigua, fruita i fruits secs.

Per poder realitzar les inscripcions haureu d’entrar al següent enllaç: https://www.ticketea.com/entradas-carrera-40e-la-trepa. Un cop allà veureu que hi ha un botó blau a la part dreta de la pantalla on posa «comprar entradas» si feu un clic veureu que es desplegaran diverses opcions: cursa de 5km, la cursa infantil o bé la cursa de 5km + un donatiu. A la dreta tindreu una pestanya per cada opció per posar el nombre d’inscripcions que voleu fer. Un cop fet això premeu a continuar i s’obrirà una pàgina on us farà registrar a la web de ticketea per tal de poder fer el pagament. Us donarà l’opció de registrar-vos via facebook o mitjançant el correu electrònic. Un cop registrat només caldrà fer el pagament introduint les vostres dades.

Al llarg de les següents setmanes detallarem com es podran realitzar les inscripcions, l’horari del dia de la cursa, el recorregut i informació important que pugui ser del vostre interès. Ens podeu fer arribar qualsevol dubte a g.e.latrepa@gmail.com

ATENCIÓ! A partir del dilluns 30 de gener, les inscripcions realitzades no disposaran de samarreta de la cursa, només aigua, fruita i dorsal.

Participa-hi!! Corre o camina per una bona causa!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.