Cap de setmana a la Granja!

Fa uns dies la colla de nens i nenes de Mitjans-I van marxar de cap de setmana, el que no sabien és que allà els esperava una aventura inoblidable. Sense saber que els deparava la casa de La Granja, situada a Palautordera, van quedar ben d’hora al matí per poder aprofitar el dia de dissabte envoltats de natura. Som-hi! Van agafar el tren i fins a Palautordera!

Un cop allà van instal·lar-se a les habitacions i despreocupats van anar a dinar a un prat molt verd que hi havia a la casa. A mig dinar, de sobte van aparèixer dos personatges de la noblesa, eren la Marquesa Josefina Cosa Fina i el Marques Pacificador, que els donaven la benvinguda a les seves terres. Els nobles van donar a la colla de Mitjans-I una campana feta de diamants, si passava qualsevol cosa estranya els nens i nenes havien de fer-la sonar per tal de què els guardes del regne apareguessin per ajudar-los! Fins aquí tot sembla una història d’allò més normal però… Ens han entrat a les habitacions!!! Mentre dinàvem i fèiem uns quants jocs a la tarda, un grup de rebels del regne han entrat a les nostres habitacions i ens han robat algunes pertinences! Perquè ho han fet? Com que no tenim resposta i la curiositat és massa gran decidim que ha arribat el moment de fer sonar la campana de diamant. Just després, han aparegut dos guardes, ens han explicat que el grup rebel, que ens ha pres les coses, està liderat per Scaramouche, un famós bandoler del regne que roba i que a més a més li encanta fer malifetes als amics dels Marquesos. S’han disculpat però havien de marxar, ja que la guerra de la frontera contra el regne enemic requeria la seva presència immediata, abans però, ens han donat unes instruccions per arribar a ser bons soldats i poder recuperar els objectes robats. Després d’una tarda ben moguda amb formacions, exercicis de combat varis, disciplina militar… i bastant esgotats, els de Mitjans-I han anat a sopar, s’ho mereixien!

Amb les piles ben carregades després del sopar i quan el sol ja s’havia amagat, nens i nenes han decidit que anirien fins a la guarida de Scaramouche i s’escabullirien de la seguretat del recinte, robarien els objectes i tornarien victoriosos cap a les habitacions. Aquest era el pla ideal, però un cop allà els gossos dels guàrdies rebels ens han entretingut més del compte, no obstant això, ho han aconseguit! Així que cansats del no parar de tot el dia han fet pregaria i entre badalls i cares de son han anat a dormir. Bona nit Mitjans-I…

Bon dia a tothom! És hora d’esmorzar a la casa de colònies La Granja! Una estoneta d’hora lliure i… qui és aquell que ve per allà? És Scaramouche! Toquem la campana ràpid! No hi han sigut a temps que el justicier ja estava davant seu, els ha explicat que els Marquesos no són tan bons com ens pensem, i que ell ens va prendre coses perquè pensava que estàvem a favor dels nobles, així que s’ha disculpat. Ens ha dit que ell només roba als rics per poder ajudar als pobres i que sempre que fa malifetes són per a aquells que no respecten els drets del poble. Un cop tot més clar, ens ha demanat ajuda per poder enganyar als nobles. L’objectiu és recuperar un llibre molt important que ells van agafar de la biblioteca de La Granja i que pertany al poble. És important perquè és on hi han escrits els desitjos de tots els habitants del regne i sense ell no poden ser feliços. Què creieu que ha fet la colla de Mitjans-I? Doncs jugar tot el matí amb els Marquesos fins que finalment els han aconseguit ensarronar i han recuperat el llibre… que per la nostra sorpresa era… l’obra de teatre dels Pastorets!!!

Ho han aconseguit una altra vegada, aquesta colla de nens i nenes és increïble! Creiem que es mereixen un descans gegant després de salvar el Regne de La Granja dels malvats Marquesos i els seus guardes. Sort que hi havia Scaramouche per guiar-los! Saps que? Com que ho han fet d’allò més bé i se’ls veu molt cansats, dinem i enfilem camí cap a l’estació, així arribarem d’hora a Sabadell i podran descansar, que s’ho han ben guanyat!

Visca La Trepa i visca M-I!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.