LA TREPA NO PARA! (himne + entrevista)

Demà dissabte 15 d’octubre serà un dia molt especial per l’esplai, i és que arranquem amb el primer acte de celebració d’aquest 40è aniversari.

Ens trobarem tots i totes a les 15:45 al pati de les carmelites on seguidament anirem a la Plaça Marcet per trobar-nos amb la resta d’esplais de Sabadell i d’altres zones. Allà realitzarem unes activitats conjuntament, ballarem, cantarem i… moltes coses més que són sorpresa!

És molt important que porteu el fulard per anar tots uniformats i ensenyar el nou fulard trepenc a la resta d’esplais!

La Trepa no para, fins i tot ha arribat a la ràdio. Aquest matí, Ràdio Sabadell ha entrevistat a un monitor trepenc, en Joan Monistrol, i han parlat sobre La Trepa i futures sorpreses d’aquest magnífic 40è aniversari. A continuació us deixem l’entrevista completa, no té pèrdua.

Com heu pogut sentir, l’himne del 40è ja s’ha estrenat oficialment i és per això que a continuació us adjuntarem l’himne oficial cantat pels mateixos monitors i la lletra, així demà el podrem cantar tots junts i que La Trepa bategui al ritme del 40è.

Himne oficial:

Lletre de l’himne:

himne-del-40e-aniversari_grup-desplai-la-trepa

Així doncs us esperem a tots i a totes demà per ballar, cantar, jugar, riure i moltes coses més!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.