Donem el tret de sortida al curs 2016-2017!!!

Estimades famílies trepenques,

Ens plau informar que aquest any La Trepa celebra el quarantè aniversari i no deixarà a ningú indiferent. Des de l’equip de monitors estem molt il·lusionats i motivats pel nou curs que es presenta i tenim moltes ganes d’ensenyar-vos tot allò que hem preparat.

El cap de setmana del 24 i 25 de setembre l’equip de monitors vam marxar a la casa de colònies Mas Po-Canyadó per preparar el nou curs que s’inicia. Aprofitem per recordar que el divendres 30 de setembre a les 20:00h hi ha la primera reunió de pares on us posarem al corrent de tot allò que heu de saber.

Aquest any hem fet una reestructuració de la pàgina web perquè volem que sigui un espai molt més actiu entre l’esplai i les famílies i que esdevingui un bon canal de comunicació i informació. A més a més, aquest any hem creat un Instagram amb el nom de: @esplailatrepa. No dubteu en seguir-nos per gaudir de les millors fotografies trepenques. També comentar-vos que el compte de Twitter seguirà actiu amb el nom de: @esplaiLaTrepa.

Per qualsevol dubte no dubteu en contactar amb nosaltres i enviar-nos un correu a l’adreça següent: comunicacio.latrepa@gmail.com. Restem a la vostra disposició per qualsevol cosa!

Grup d’Esplai La Trepa

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.