Colònies 2016!

Estimades famílies trepenques,

Avui posem el punt final al curs 2015-2016, un curs increïble on des de l’inici no em parat de fer esplai i fer La Trepa una mica més gran entre tots. Ha estat un any ple d’activitats i esdeveniments especials per recaptar fons pel 40è, que ja us avisem que els monitors i monitores ja fa bastant temps que hi estem treballant i no deixarà a  ningú indiferent. Durant el curs hem gaudit de les fantàstiques castanyes de grans, de la cansada però reconfortant pujada a la mola amb la Teranyina, de les roses trepenques més maques de Sabadell, de les jornades esportives més competides mai vistes… i mil activitats més.

Ahir, vam posar el llacet final d’un curs impressionant amb les colònies de 10 dies. Des de l’equip de monitors estem molt contents de com han anat, han estat màgiques i de ben segur inoblidables per tots i totes. Els de Petits van combatre contra la tribu Inmundu per poder protegir els finals alegres de tots els llibres al costat del Hansel i la malvada Gretel. Els de Mitjans – 1, van ser els escollits per trobar l’equilibri a la xarxa còsmica d’Akrozenit i gràcies als portals màgics van poder salvar a tot el cosmos de la ràbia i l’odi. Els de Mitjans-2 van ajudar al Fèlix, que va perdre la capacitat de generar records nous, a trobar l’assassí de la seva dona en el tenebrós Centre Mèdic Dom Bosco. Grans van lluitar per ser l’espècie més forta dins la naturalesa per sobreviure a la sisena extinció del món en un joc anomenat “The End”.

Hem tingut una demanda bastant gran de les cançons del CD de les colònies d’aquest any així que em fet el llistat de totes les cançons ordenades tal qual estaven al CD perquè pugueu seguir ballant totes les vacances al ritme Trepenc.

Llista de cançons:

 1. I don’t wanna be sad – Simple plan
 2. Andy Grammer – Honey, I’m Good
 3. Ara! – Doctor Prats
 4. Sofia – Alvaro Soler
 5. Better when I’m dancin – Meghan Trainor
 6. The Chariot – The cat empire
 7. Elle me dit – Mika
 8. Jealous (I ain’t with it) – Chromeo
 9. Hellow summer – Rameez
 10. Vull – Zoo
 11. Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
 12. Barcelona s’il·lumina – Buhos
 13. Ojo por ojo – Itaca Band
 14. One dance remix – Drake
 15. Cake by the ocean – DNCE
 16. Palmtree – Mandelbarth
 17. Those little things – Ramon Mirabet
 18. Només amb tu – Animal
 19. Hymn for the weekend – Coldplay feat Beyoncé
 20. Paint a smile on me – Balck Yaya

Esperem que tots i totes hagueu descansat i recuperat les energies i us desitgem que acabeu de passar unes fantàstiques vacances. Ens tornarem a veure a partir de l’octubre.

Grup d’Esplai La Trepa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.