Els de M-1 marxem de cap de setmana!!!

Els nens i nenes de mitjans 1 vam marxar els dies 28 i 29 de maig per passar un magnífic cap de setmana!!! Ens vam trobar dissabte al matí amb molts nervis a la panxa per saber què ens eparaven aquells dos dies…

Ben aviat vam arribar a Llinars del Vallès i amb les motxilles a l’esquena vam caminar fins a la casa. Un cop allà vam iniciar un súper joc de rols que ens acompanyaria duran tot el cap de setmana, en el qual cadascú hauria de realitzar una missió abans de diumenge sense que cap company se’n adonés. No va ser fàcil, però tothom va ser capaç de superar el repte!

A més a més, dissabte a la tarda vam jugar a un Monopoli gegant i a la nit ens vam trobar uns neandertals molt estrafolaris i vam haver de descobrir per què havien aparegut prop de la casa de colònies i ajudar-los a tornar a la seva època.

Diumenge al matí va ser molt diferent, ja que vam fer un seguit de jocs grupals súper divertits com per exemple la cadena de força, una versió del mocador, el “bote-bote”…

Tot plegat va fer que tornéssim a Sabadell amb un somriure més gran, la motxilla més plena d’alegria i més moments magnífics per el nostre sac de records!

Si amb només un cap de setmana ens ho vam passar tan i tan bé, estem segurs que les colònies de deu dies que ens esperen aquest estiu seran més que brutals!

1 3

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.