M-II sobre rodes!

El dia 14 de maig la colla de M-II vam decidir agafar les bicicletes i marxar d’excursió a Matadepera per passar tot un dia sobre la bici, pedalant i fent kilòmetres!!!

Així que vam quedar ben d’hora molt  ben equipats, amb bicicletes, cascos i moltes ganes de passar-ho molt bé tots junts!!!

Al principi els monitors ens van explicar uns petits consells que ens ajudarien a aguantar totes les pujades, sobretot les del principi que eren molt dures. Durant el trajecte vam anar parant per agafar forces menters descansàvem una estona i ens refrescàvem. Durant aquestes estones podíem gaudir de la natura en estat pur sota un cel sense cap núvol i un sol immens.

Finalment, vam arribar a Matadepera on vam descansar i agafar forces en una bonica plaça del poble. Allà vam parlar i dinar tots junts recuperant energia per la tornada cap a casa, encara que abans d’això, vam realitzar uns quants jocs: uns relleus amb les bicicletes, la creació d’un anunci per vendre la millor bicicleta…

Així que quan ja era l’hora, vam començar a pedalar amb ganes i gràcies a les baixades vam aconseguir anar a un molt bon ritme. De cop i volta, al mig del bosc, les primeres gotes van començar a caure i en pocs minuts la pluja es va anar intensificant. Però això no va ser un impediment per poder tornar, així que tots junts, poc a poc vam anar tornant cap a Sabadell, sota la pluja i enmig de la natura. La tornada va ser tota una experiència per tota la colla!!! Havíem passat de un Sol immens a l’anada a pedalar sota la pluja a la tornada.

En definitiva, va ser un dissabte fantàstic envoltats de companys, natura i bicicletes.

VISCA M-II!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.