Els de Petits no parem!

El passat cap de setmana 30 i 1 d’Abril, els de Petits vam marxar de cap de setmana, l’última preparació per les esperadíssimes colònies de 10 dies! Durant aquests dos dies convivint amb tots els companys i amics de la colla, em pogut gaudir d’un cap de setmana diferent on ens ho em passat molt bé i tot ha anat sobre rodes.

Tot començà quan a dos quarts de deu agafàvem el tren que ens portaria a Barcelona per fer transbord fins a Calafell. Quan vam arribar a la casa un general misteriós ens esperava per informar-nos que havíem estat seleccionats per viure «Els Jocs de la Fam». El General  juntament amb els seus ajudants, separaren la colla de petits en 4 grups, que haurien de competir per aconseguir un objectiu molt encoratjador… una bossa de llaminadures.
A l’hora de dormir tots estàvem molt cansats i en un 3 i no res vam caure rodons al llit, ja que el General ens havia fet fer unes  proves físiques i psicològiques, que ens van deixar ben baldats.

L’endemà,  després d’haver recarregat les piles i fer el bon esmorzar, com a recompensa de tot l’esforç durant el dissabte, el general ens va comunicar via una carta que aniríem a passar tot el matí a la platja, on ens esperaven jocs a la sorra sense deixar de competir per l’objectiu final. Fins i tot hi havia un concert en directe que ens va acompanyar durant tota l’activitat. Quan ja arribava l’hora de dinar vam recollir-ho tot i en menys de 25 minuts ja tornàvem a ser a la casa, on ens esperava un «super combo»  de macarrons, cuixes de pollastre i gelat, tot estava boníssim.

En arribar a Sabadell i després d’1 h i 30 min de tren, els pares ens esperaven amb un somriure d’orella a orella. Després d’explicar-los molt per sobre tota l’experiència vam agafar les motxilles per anar cap a casa i descansar.

I és que el que es viu a La Trepa és extraordinari. Entre somriures, rialles, llàgrimes, moments especials; estem dibuixant unes colònies de 10 dies que prometen molt.

Visca La Trepa i visca Petits!!!!!

4

3

2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.