Jornades Esportives 2016

Benvolgudes famílies trepenques,

Tal com us vam anunciar a principis de trimestre, i seguint amb la política de captació de recursos per a poder celebrar el 40è aniversari del Grup d’Esplai La Trepa el proper curs, el proper 22 de maig (diumenge) tindran lloc les JORNADES ESPORTIVES!!!!!!!!!!! En el present us informem de tot el que heu de saber per tal d’apuntar el vostre equip i poder participar a la competició esportiva més trepenca per excel·lència.

Dia: 22 de maig.

Lloc: els Patis de les Carmelites (entrant, com sempre pel carrer Josep Renom).

Hora: Des de les 8 del matí fins les 7 de la tarda.

Què hi haurà? Hi haurà una competició de FUTBOL  i una competició de BÀSQUET. Ambdues competicions estan obertes a qualsevol edat, així que no us ho penseu dues vegades abans d’inscriure famílies, nens i nenes, avis i àvies, tiets, cosins, amics i amigues…

  • Els equips que s’apuntin a futbol han de tenir un mínim de 6 membres i el preu per persona són 6 euros.
  • Els equips que s’apuntin a bàsquet han de ser mínim 4 persones (el format de la competició és de 3×3) i el preu per persona són 4 euros.

Us agrairíem que tots els membres de l’equip anéssiu amb el mateix color de samarreta així serà més fàcil per vosaltres distingir-vos durant els partits i evitar confusions.

A més a més, hi haurà un servei de bar on podreu comprar refrescos, entrepans per dinar i merchandising trepenc per anar vestit a la última moda. I, com no podia faltar, hi haurà premis als màxims anotadors, golejadors i premis de consolació per a tothom!!!!!!! Així que no ho dubteu ni un minut més i apunteu-vos al TORNEIG!!!!En el següents enllaços us podreu descarregar les inscripcions de bàsquet i de futbol:

Per a les inscripcions, ens les podeu fer arribar omplertes via mail a: torneigesportiulatrepa@gmail.com o bé apuntar-vos els dissabtes de 18.30h a 19.00h als Locals. Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres mitjançant el mail anterior. LES PLACES SÓN LIMITADES, AIXÍ QUE NO ESPEREU A ÚLTIMA HORA PER APUNTAR-VOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esperem que totes les famílies hi participeu, ja sigui fent equips, animant o venint a passar el dia amb la resta de l’esplai. És una manera diferent de veure la Trepa, així que us hi esperem a tots i a totes. Cal recordar que la finalitat d’aquesta activitat és aconseguir pressupost per fer un 40è aniversari digne de la història de la Trepa, així que si us falten membres per completar els equips no dubteu en fer-ho extensible a amics, altres familiars i coneguts.

Grup d’Esplai La Trepa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.