Sant Jordi arriba a la Trepa!

Estimats nens i nenes de La Trepa, pares i mares, simpatitzants del nostre esplai, amants de les bones roses… No podeu perdre l’oportunitat única d’adquirir una de les famoses roses trepenques! Com tots sabem, la diada de Sant Jordi s’apropa, i volem ser els primers d’informar-vos que el proper vint-i-tres d’abril, i amb l’objectiu de recaudar fons pel 40è aniversari de l’esplai, muntarem una parada de roses a la Via Massagué nº 21. Però ep! A banda d’aquestes boniques flors, a la parada també hi podreu trobar pastissos deliciosos per acabar els àpats o bé per gaudir d’un bon berenar!

La parada estarà oberta des de primera hora del matí (09:00h) i ens hi veurem fins quasi el final del dia (20:15h). No fa falta dir que qualsevol moment és bo per venir a comprar la fantàstica rosa trepenca, per clavar queixalada a un pastís d’allò més bo o simplement per venir a saludar i fer una mica més de Trepa entre tots. No us ho penseu més, us esperem!

Grup d’Esplai La Trepa

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.