Excursió al Parc Natural del Montseny!!!!!!!

El passat dissabte dia 20 de febrer els nens i nenes de petits i mitjans 1 vam anar d’excursió al Parc Natural del Montseny.

Després d’una estona d’autocar vam arribar a la nostra destinació! Un cop allà, vam esmorzar i vam començar a fer camí. Mentre caminàvem ens vam trobar un munt de neu i vam poder parar per gaudir-ne. El paisatge era preciós, vam passar per trams de bosc frondós, un estany, una fageda… vam veure una mica de tot!!!

Un cop acabada la caminada vam arribar a una esplanada plena de neu on vam parar per jugar-hi una mica. Després vam anar a buscar una zona on poder dinar tots junts, vam fer una rotllana i vam començar a menjar. Seguidament vam poder gaudir de força estona lliure, allò si que va ser un no parar, guerra amb voles de neu, jocs per la muntanya, xerrar amb els amics…

El dia ens va passar volant, ja era l’hora de tornar a l’autocar i ni tan sols en n’havíem adonat. Tot plegat va fer que passéssim un dia magnífic, envoltats de natura i dels nostres companys, caminant, rient i fent esplai.

Montseny 2

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.