M-II al Puig de la Creu!

La colla de M-II amb molta energia i amb ganes, va encarar un nou repte, coronar el Puig de la Creu. De bon matí vam quedar a l’estació d’autobusos per agafar un bus direcció Castellar del Vallès. Hi havia previsió d’un descens de les temperatures, però per sorpresa nostra, ens va fer bastanta calor i el sol va lluir tot el dia. Així que un cop a Castellar del Vallès vam començar la nostra caminada. Aviat vam veure que seria una excursió dura ja que caminàvem i caminàvem i cada cop el camí feia més pujada. Amb el cansament de la pujada vam anar fent petites parades per refrescar-nos i agafar aire per continuar caminant. Després de molta suor i esforç finalment vam arribar a dalt on tots plegats vam dinar. Després de dinar, ja tots més descansats, vam tenir estona lliure per parlar, explorar l’entorn… Després d’això vam realitzar diverses activitats que van posar a prova moltes qualitats tan físiques com artístiques. El sol ja començava a caure, tothom es va posar la motxilla a l’esquena i vàrem començar el nostre descens. La tornada va ser més tranquil·la i descansada ja que tot el que puja baixa, i de quina manera. Un cop a Castellar, vam agafar el bus de tornada fins a Sabadell on vam gaudir d’uns croissants molt bons. Va ser un dissabte fantàstic que vam poder compartir amb companys i envoltats de natura.

Visca M-II!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.