BICICLETADA de la colla de Grans

El 28 i 29 de novembre la colla de Grans ens vam posar en forma en un cap de setmana que nosaltres mateixos vam anomenar “Finde Deportivo”, ja que fèiem dues excursions.

El dissabte vam fer la tradicional bicicletada i, tot i el fred que feia de bon matí, ens vam trobar tots i totes a les 9 a la plaça del treball. Un cop explicats els mecanismes bàsics del funcionament de la bicicleta vam iniciar la ruta direcció la Serra de Galliners. La primera meitat de la ruta va ser dura a causa de les fortes pujades que s’havien de superar. Sort que tot el que puja també baixa, així que la segona meitat va ser realment una passejada en quant a esforç físic. Finalment vam arribar a Sabadell sans i estalvis però amb algun que altre dolor al cul d’estar tota l’estona sobre la bicicleta…

Però la cosa no es va acabar aquí; a la tarda ens tornàvem a trobar dins l’horari normal de Trepa per preparar-nos pel Quinto de Grans i l’endemà pujàvem a la Mola amb tot l’esplai i Teranyina.

Visca el “Finde Deportivo”!!!