Pujada del pessebre a la Mola amb Teranyina

Com ja és tradició, el diumenge 29 de novembre hem celebrat la pujada del pessebre a la Mola juntament amb l’esplai la Teranyina. Un cop més, ens hem reunit per mantenir aquesta sortida tan bonica!

Aquest any hem celebrat la trentena edició i ha sigut una oportunitat fantàstica per gaudir de la natura i conèixer famílies, joves i infants dels diferents esplais.

Ens hem reunit ben d’hora a la plaça Taulí i després de trobar-nos inesperadament amb uns personatges disfressats, aquests ens han animat a pujar el pessebre i fer cim a la Mola. La pujada ha començat amb una primera parada a Cavall Bernat on la colla de Mofetes i de Grans ens han ofert una gran varietat de pastissos, xocolata desfeta ben calentona i cafè… I quan ja havíem carregat les piles, hem iniciat la pujada!

Un cop hem arribat tots a dalt, que cal dir que érem una bona colla, hem fet alguns jocs i finalment hem fet missa. Per tal de culminar la sortida, hem acabat cantant el Virolai tot mirant les meravalloses vistes que la Mola ens oferia de Montserrat.

La pujada del pessebre a la Mola ha sigut, sense cap dubte, una ocasió per fer nous amics i conviure juntament amb la Teranyina.

L’excursió ha sigut un èxit i sobretot, un bon tret de sortida per iniciar les festes nadalenques.

Des de l’equip de monitors, us volem donar les gràcies per la vostra participació i us animem a seguir fent camí perquè la tradició continuï d’allò més viva molts més anys!