PETITS ha marxat de cap de setmana!!

Els passats 14 i 15 de novembre, la colla de petits va anar de cap de setmana a Mas Po Canyadó!! Vam quedar a les 10 del matí amb els nens i nenes per agafar el bus que en duria a la casa. Un cop allà, vam desfer les maletes, muntar el llit i començar a dinar per carregar piles.

Vora les 4 de la tarda l’activitat va començar…Aquesta consistia en crear un petit poblat en el qual havien de convèncer a un empresari perquè invertís en la zona. Tot va anar rodat fins que a l’hora de començar l’activitat de nit ens vam trobar amb tot el poblat destruït i sense cap mena d’esperança per una futura inversió… De sobte uns vilatans del mateix poblat, van acceptar que tot ho havien provocat ells per culpa d’un esperit trapella que els havia trastornat. Per tal de neutralitzar-lo, havien d’abraçar el seu cau, el gran arbre dels follets. Quan ho van aconseguir vam fer la pregària i vam anar a dormir.

L’endemà, quan tots havíem esmorzat, va aparèixer l’home de negocis i es va trobar tots els poblats potes enlaire. Va proposar fer unes proves per avaluar les habilitats de la colla de petits.

Un cop tot recollit i endreçat, l’autocar ens va venir a buscar per tornar a Sabadell on tots els pares ens esperaven. Va ser un cap de setmana on la colla de petits no va parar en cap moment i on també va poder gaudir de l’entorn, dels amics, la natura i de ben segur que tots els infants se’n van emportar un molt bon record.

Visca La Trepa i visca la colla de Petits!