Mitjans-2 i la Torre de Collserola

Aquest dissabte la colla de mitjans dos ha anat a fer una excursió a la Torre de Collserola.

Ens vam llevar d’hora per agafar el tren amb direcció al parc de Collserola, on un cop allà vam esmorzar per agafar forces per la llarga pujada que venia. Amb un tres i no res, ens plantàvem davant de la Torre de Collserola amb unes vistes impressionant de Barcelona i el Tibidabo.

Després de dinar envoltats de natura i uns minuts d’estona lliure, vam fer diverses activitats per acabar la nostra visita a la torre. Un cop acabades, quan el sol ja començava a caure, ens vam posar les motxilles a l’esquena i vam iniciar el descens.

Durant el trajecte de tornada, els nervis ja estaven a flor de pell pel clàssic i en un tres i no res arribàvem a Sabadell després d’haver gaudit d’un dissabte perfecte.