Els de Grans han marxat a Sant Guim de Freixenet!

Els de Grans ens vam trobar ben d’hora, ben d’hora, a l’estació de RENFE de Sabadell Centre per tal de poder aprofitar al màxim el cap de setmana del 7 i 8 de novembre.

Després d’una estona amb tren i una breu excursió vam arribar a la casa on passaríem el primer cap de setmana del curs. Aquell dia tots portàvem un petit secret amagat dins la motxilla: cadascú formava part d’una tribu però la resta no ho podia saber.

Un cop vam arribar a la casa van aparèixer els representants de cada una de les quatre tribus (Víkings, Samurais, Romans i Egipcis) juntament amb un savi. Va ser aleshores quan es van conèixer quins eren els membres de les altres tribus i perquè havíem estat citats a allà: havien de competir per aconseguir el terreny que els cedia el savi. Un cop conegudes la resta de tribus i l’objectiu comú, ens vam caracteritzar com pertocava i vam decorar el nostre tòtem.

Durant la tarda vam fer diverses proves de diferents àmbits (habilitat, intel·ligència, art i força) per tal d’obtenir la millor puntuació per a la nostra tribu. Aquesta puntuació serviria per millorar col·lectivament de cara a la batalla final que tindria lloc l’endemà.

A la nit vam presenciar el robatori de tots els tòtems i vam haver d’encarregar-nos de descobrir qui havia sigut recollint pistes i robant-ne a les altres tribus. Va resultar que la culpable era la Regismunda, la cap dels Víkings, que volia els tòtems per fondre’ls i fer-ne joies. Un cop descobert el culpable tocava anar a descansar, ja que el diumenge seria un dia molt actiu.

Ens vam llevar puntuals al so del fil musical escollit pels monitors i monitores i vam anar cap a esmorzar per agafar forces per l’activitat del matí. El moment de la Gran Batalla Final havia arribat i tocava enfrontar-nos tots contra tots per quedar-nos amb el màxim territori possible. Després de moltes proves i reptes el guanyador no es va decidir fins als últims moments, emoció fins al final.

Sense adonar-nos-en ens trobàvem a la tarda de diumenge, al tren, esgotats físicament després d’un cap de setmana intens i ple de vivències. Tornàvem a casa havent gaudit del primer cap de setmana del curs amb la nostra Colla de Grans.