LA COLLA DE M-II MARXA DE CAP DE SETMANA!

La colla de mitjans II es va llevar ben d’hora per passar un gran cap de setmana envoltats de natura i amics. A les 9 del matí vam quedar a l’estació de Renfe centre per agafar el tren direcció Centelles on un cop allà ens vam instal·lar i vam dinar tots junts. Vam fer moltes activitats, entre elles un joc de rol que durava tot el cap de setmana, on la colla es va dividir en 6 regnes i cada membre de cada regne tenia una funció que havia de fer durant el cap de setmana. Només el regne que realitzés millor les seves funcions s’alçaria amb la victòria.

Durant la tarda, vam fer un joc de pistes on els diferents grups havien de superar-les per puntuar el màxim possible. Eren reptes difícils que van posar a prova totes les nostres capacitats físiques, intel·lectuals… En un tres i no res va arribar la nit i la casa de Mas Banyeres es va inundar de fantasmes que s’havien d’amagar per la casa per no ser trobats pels ghostbusters altament coneguts com a caça-fantasmes. Els fantasmes no tenien cap mena de llum i havien d’intentar no ser descoberts pels caçadors. Només els fantasmes més enginyosos i silenciosos van poder evitar ser caçats.

El següent dia ens vam llevar amb les piles carregades i amb molta energia per seguir gaudint del cap de setmana. Després d’esmorzar i de fer-nos les bosses, va començar l’activitat de matí on la colla es va dividir en els 6 regnes i van competir entre ells per intentar guanyar els diferents jocs que els monitors els proposaven. Vam poder veure els colpejadors més implacables, els corredors més ràpids, els llançadors més precisos… Ja es feia tard i ben dinats ens vam posar les maletes a l’esquena i vam començar a caminar direcció l’estació de centelles. Un cop allà vam agafar el tren direcció Sabadell.

Va ser un cap de setmana genial que ens va permetre conèixer més la colla de mitjans II, gaudir de la natura i d’un cap de setmana diferent.

VISCA M-II!

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.