ELS DE PETITS MARXEN A LA RECERCA DE TROLLS!

El passat 24 d’octubre, la colla de Petits vam anar a visitar uns Trolls!! Aquests havien aparegut en un dels boscos del voltant de Sabadell, al Torrent de Colobrers! Primer de tot vam quedar a les 9:20h per agafar l’autobús que ens portaria el més a prop possible del torrent. Seguidament vam dividir la colla en tres i ens van donar un mapa a cadascun dels grups, per tal de no cridar l’atenció i evitar l’aglomeració en el seu nou hàbitat.

Vam visitar algun dels seus patrimonis, l’Arc dels Trolls, La Font dels Trolls i fins i tot el seu campament!! Per sort per tots nosaltres no ens vam trobar amb cap d’aquestes enormes criatures, però sí amb alguns dels clars indicis que havien aparegut pel Vallès Occidental…

Després de l’aventura i haver experimentat una vivència diferent, vam dinar tota la colla en rotllana i vam jugar tot fent activitats d’allò més divertides. Llavors vam recollir els trastos i ens vam disposar a fer el camí de tornada fins a arribar a Sabadell on tots els pares ens esperaven!

Petits, Això s’ha de repetir! Fins al dissabte vinent!!